sintmaartentrinitas.nl

Oecumene


Reizen naar … in oecumenisch verband

Contact:

Marja de Goederen
T. 06-22379776
E. mjadegoederen@ziggo.nl

Volgende reis:

Nog niet bekend...

Elk jaar wordt er in oecumenisch verband een vakantietrip georganiseerd naar een plaats of gebied dat van belang is in de godsdienstige geschiedenis. Deze traditie is voortgekomen uit het oecumenische clusterverband tussen de v/h Goede Herderparochie en de v/h Koningkerkgemeenschap (heden: Open Hof) in Voorburg. Op een informatiebijeenkomst wordt per keer uitgelegd waar de reis naar toe gaat en wat de kosten zijn.

9 dagen Schotland

U hoeft niet naar de andere kant van de aardbol te reizen om een land te ontdekken waar natuur en avontuur u om de haverklap de mond doen open vallen. Schotland, met zijn grandioos ruwe en weidse natuur, zijn rijke cultuur en zijn legendarische gastvrijheid, is een fascinerend land. Met de meest open natuur die u zich kunt indenken en een vriendelijk volk dat het u graag naar uw zin maakt en overheerlijk kookt. En dat allemaal zo dichtbij. De Schotten nodigen u graag uit voor een bezoek aan hun trotse vaderland waar u natuurlijk ook kennis maakt met de doedelzakken, de kastelen, de whisky, de kilts en de zalm.

Heeft u interesse om mee te gaan, kom dan naar de bijeenkomst op zondag 7 januari om 14.30 uur in de Maartenszaal van de Martinuskerk (Oosteinde 54, Voorburg). Een uitgebreid programma en inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij de Koningkerk, Petrus en Pauluskerk en de Martinuskerk of op aanvraag per email aan mjadegoederen@ziggo.nl.
Reisleiding: Mw Marja de Goederen (tel. 06-22379776)
Kosten:
Reissom € 1.145,–
Toeslag éénpersoonskamer € 299,–
Inbegrepen:
Vervoer per comfort class touringcar, 2-persoons hotelkamer met douche/bad en toilet, 2-persoons hut bovendeks tijdens de overtochten, halfpension (ontbijt en diner), excursies en entrees volgens programma.
Niet inbegrepen:
Verzekeringen, administratiekosten, lunches, niet genoemde entrees en excursies, fooien en persoonlijke uitgaven.

Programma Voorburg reis Schotland 26 juni 2018

Voorburg reis Schotland aanmeldingsformulier

Voorburg reis Schotland poster


terug